Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Lambada Grande

Lambada Grande

Lambada Grande

 


 
Wie zon zegt, zegt Lambada Grande. Een oogstrelende en tijdloze bescherming tegen felle zonnestralen. Een uiterst compacte zonwering met fraai afgeronde profielen en doordachte vindingen. Dankzij een uitgekiend eenvoudig spansysteem blijft het doek optimaal gespannen. De exclusief ontworpen loopwagen verdient eveneens een onderscheiding. Soepel danst de Lambada Grande van de voorlijst in de schermgeleiders. Eindeloos te koppelen tot een de gewenste breedte. Een zonwering met temperament. Dansando Lambada!

De Lambada Grande is vervaardigd uit de beste materialen. Technische hoogstandjes in combinatie met de beste stoffen. Stoffen die het zonlicht opnemen en reflecteren. Gemaakt van gecoate polyester garens. De elektrische bediening is standaard. Kiest u voor de elektronische sturing bepaalt niet u, maar de Lambada Grande wanneer hij uit- of inloopt. Optimale bescherming in de meest perfecte vorm.

De makers van de Lambada Verandazonweringen geven garantie op alle aluminium en roestvrijstalen onderdelen. Uitsluitend het beste maakt samen de Lambada.

Fabricage

Lambada zonweringen worden met uiterste zorg en precisie gefabriceerd en getest op veiligheid, duurzaamheid en bedieningsgemak. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal. De Lambada zonweringen zijn probleemloos te koppelen tot iedere denkbare breedte. Een veelzijdige zonwering met ongekende mogelijkheden.

 
De Lambada Grande is uitgevoerd met een gasveer die geruisloos voor een niet te evenaren spanning op het doek zorgt. Zwaarder uitgevoerde profielen en een extra sterke veer zorgen ervoor dat de verandazonwering nog groter kan worden uitgevoerd.

Afmetingen

Lambada Grande
Minimale breedte 150 cm
Maximale breedte 600 cm
Maxmimale uitval 650 cm
Maximale doekoppervlakte 36 m2

Standaard wordt de Lambada Grande voorzien van een Somfy SLT motor met schakelaar binnen.

Tegen meerprijs is hij te leveren met de Somfy Orea motor met draadloze bediening en zon/wind automaat

Het scherm is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium.