Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 EcoRoll

EcoRoll

EcoRoll Rolluiken

 

De EcoRoll is de basisuitvoering van onze rolluiken, voorzien van een standaard dunwandig aluminium omkasting.

Ecorol Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.

 

Kast, geleiders en lamellen.

De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De kast is standaard leverbaar in de maat 150, 165, 180  en 205.
Hij wordt geleverd in het bekende afgeschuinde model.
De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.
Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bediening

Het rolluik kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger. Uiteraard behoord een elektrische bediening ook tot de mogelijkheden.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het rolluik nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het rolluik automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Bij een rolluik wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een tijd schakelaar zodat de rolluiken op een vast gestelde tijden bestuurd worden.

Kleuren

Standaard kleur is Ral 9001 (creme/wit)

De Lamellen zijn er in de kleuren:
Wit, grijs, donkerbruin, beige, naturel, donkerrood, houtnerf, creme/wit, donkergroen, antraciet,staalblauw donkergrijs, aluminium en zwart.