Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Stoffen

Stoffen

Stoffen lamellen worden nog regelmatig gekocht. Het voordeel van stoffen lamellen is dat als het raam openstaat het niet tegen elkaar aan tikt zoals bijvoorbeeld bij aluminium lamellen.

Door de vele nieuwe kleuren en dessins heeft deze vorm van raamdecoratie zijn oubollige image gelukkig verloren en wordt langzaam maar zeker weer hip en trendy met name door de verschillende breedtes van de lamellen.

Erpé heeft veel verschillende stofkwaliteiten bijvoorbeeld vlamvertragend welke wordt voorgeschreven in bijvoorbeeld zorginstellingen.

De lamellen van Den Heijer Zonwering zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar o.a. 89 mm 127 mm en NIEUW! 250 mm.

Uiteraard hebben wij ook de stringlamellen in vele kleuren om zo een fraaie afscheiding te maken tussen bijvoorbeeld de living en keuken.

De stoffen lamellen van Erpé komen aan een rails te hangen van aluminium, standaard in wit uitgevoerd, voorzien van uitneembare runners.

U kunt kiezen uit diverse bedieningen bijvoorbeeld middensluiting uiteraard rechts, links of elektrisch met of zonder afstandbediening.