Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 RollEx

RollEx

RollEx Rolluiken

Het RollEx rolluiken is de luxe paard onder de rolluiken. Ze zijn voorzien van een dikke geëxtrudeerde omkasting.

De dikke geëxtrudeerde kasten geven geen overlast bij regen maar dempen juist het geluid, verder zijn ze niet deuk gevoelig.

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.

Kast, geleiders en lamellen.

De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De kast is standaard leverbaar in de maat 150, 165, 180 en 205.

Het RollEx rolluik wordt standaard geleverd in het bekende afgeschuinde model en in een prachtig rond model
De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.
Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bediening

Het rolluik kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger. Uiteraard behoord een elektrische bediening ook tot de mogelijkheden.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het rolluik nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het rolluik automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Bij een rolluik wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een tijd schakelaar zodat de rolluiken op een vast gestelde tijden bestuurd worden.

Kleuren

De omkasting wordt standaard geleverd in alle Ralkleuren + 6 struktuurkleuren

De Lamellen zijn er in de kleuren:
Wit, grijs, donkerbruin, beige, naturel, donkerrood, houtnerf, creme/wit, donkergroen, antraciet,staalblauw donkergrijs, aluminium en zwart.