Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

De paneelgordijnen van Den Heijer Zonwering worden gemaakt van verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden en aan een railsysteem hangen.

Als raamdecoratie kunt u ze prima toepassen voor grote raampartijen of schuifpuien. Paneelgordijnen zijn ook heel goed toepasbaar als scheidingwand. Bijna al onze rolgordijnstoffen zijn geschikt om panelen te maken.

De trend van 2010 is gezet. Na het bezoek aan verschillende beurzen o.a. de R&T in Stuttgart en de interio in België is duidelijk dat de brede lamellen ook wel panelen genoemd aan terrein winnen.

Uit onze gehele rolgordijncollectie kunt u een keuze maken. U kunt meerdere kleuren in een paneelgordijn verwerken om zo een geheel eigen stijl te creëren.

Paneelgordijnen worden ook veel toegepast als scheiding tussen twee ruimtes. U kunt de breedtes van de panelen zelf bepalen.

Wij hebben verschillende type railsen uitgevoerd in wit aluminium bijvoorbeeld een 3, 4 of 5 spoor.

Als u in het bezit bent van een grote glaspui is deze vorm van raamdecoratie zeker een overweging waard.