Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Gastenboek

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 3.238.121.7.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
Gerard Holster Gerard Holster from Nunspeet wrote on 22 juli 2016 at 19:47:
Hartelijk Dank heer den Heijer. Toen onze jarenlange vaste leverancier het liet afweten hielp u ons uit de Nood ! Binnen een uur kon u er zijn, geweldig, wat een service! Tot de volgende keer, wij weten u nu met uw geweldige service te vinden en daar gaat het om. Groetjes, Gerard
albert voskuil albert voskuil from nunspeet wrote on 20 oktober 2014 at 19:38:
Bij jan den heijer een offerte gevraagd voor 5 rolluiken direct dezelfde dag nog door jan opgemeten en binnen een dag al een prijsopgave binnen.ik heb ze meteen besteld en met twee weken waren ze zeer netjes gemonteerd en afgewerkt.niks anders dan lof over jan en zijn collega ze werken netjes en snel. Mijn buurvrouw had mij jan den heijer geadviseerd en voor haar reclame kreeg ze van jan een kadobon van €25,00 ikzelf heb ook iemand geadviseerd om naar jan den heijer te gaan en ook ik heb van jan een kadobon van €25,00 gekregen. Jan nogmaals bedankt voor de goede service !!!!!
dedie kuijkhoven dedie kuijkhoven from harderwijk wrote on 24 augustus 2014 at 17:19:
Vrijdag 22 aug.zijn mn rolluiken geleverd en geplaatst! Snelle levering,netjes en vakkundig geplaatst! Ik ben dr heel erg blij mee! Dank jullie wel.dedie
Hugo en Corry Dekker Hugo en Corry Dekker from Zwolle wrote on 24 augustus 2014 at 07:56:
Wij zijn uitermate tevreden met het rolluik boven onze voordeur. De wijze van monteren en afwerken was geheel volgens afspraak en op de afgesproken tijd. Heerlijk die afstandsbediening! Kompliment!
Jaco Jaco from Zeewolde wrote on 12 juni 2014 at 18:05:
Wij zijn zeer tevreden na het plaatsen van twee rolluiken. Alles volgens afspraak. En zeer snel geleverd en gemonteerd. Kan Den Heijer uit Nunspeet echt aanbevelen.
loes en john meijer loes en john meijer from almere wrote on 26 februari 2014 at 06:32:
wij hebben deze week een rolluik laten plaatsen wij zijn erg tevreden ze zijn erg deskundig werken zeer netjes kortom alle lof .
Familie Klaver Familie Klaver wrote on 16 februari 2014 at 18:21:
Begin februari (2014) hebben wij een groot rolluik laten plaatsen. We zijn er tevreden over de geleverde kwaliteit en service. Wellicht dat we in de toekomst nogmaals gebruik gaan maken van de diensten van Den Heijer Zonwering & Techniek Nunspeet. En we zullen Den Heijer Zonwering & Techniek zeker aanbevelen.
Burger Oskamp Burger Oskamp wrote on 16 november 2013 at 12:46:
Ik heb op 14 november 2013 vijf rolluiken en een nieuwe garagedeur laten plaatsen door Jan den Heijer. Ik ben met het resultaat zeer blij en tevreden. De offerte was snel binnen en door mij goedgekeurd. Vrijwel direct opmeten + bestellen en een paar weken werden ze al geplaatst. Alles dus zeer snel en volgens afspraak gedaan. Ondanks het druilerige weer werd door Jan en Casper - ' twee kundige vaklieden' - alles keurig en efficiënt afgewerkt en opgeruimd. Geweldige service (bij controle door Jan werd een deukje in de kap van de nieuwe garagedeur ontdekt-gefotografeerd-doorgestuurd en een nieuwe kap besteld}. Geweldig. Hoort, zegt het voort. Met het bedrijf Den Heijer is het goed en prettig zaken doen. Bedankt Jan en Casper
Jack de Goede Jack de Goede from Zwolle wrote on 27 juli 2013 at 18:17:
Wij hebben op 22 juli 2013 twee rolluiken op de dakkapel laten plaatsen door Jan den Heijer. We zijn hierover uitermate tevreden. De offerte was zeer snel binnen, volgende dag al opmeten + bestellen en na 2 weken werden ze al geplaatst. Alles dus zeer snel en volgens afspraak gedaan. Niet duur en een echte vakman! Bedankt voor de prima service.
Franklin Eind Franklin Eind from Deventer wrote on 25 juli 2013 at 22:20:
Den Heijer heeft op 25 juli 2013 bij ons een twee markiezen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het snel reageren met een indicatie, waar wij aan zouden moeten denken qua prijs, de service en uitleg met beeldmateriaal en vooral een bedrijf die weet waar zij het over hebben en goede advies geeft wat het beste bij het huis zou passen. Er wordt helder en snel gecommuniceerd, installatie gaat snel en deskundig, zeer vriendelijke en hardwerkende man. Zeer goede kwaliteit voor een uitstekende prijs. Wij zoudén dit bedrijf aan een ieder van harte aan willen bevelen.
Fam. M. Hendrikse Fam. M. Hendrikse from Zeewolde wrote on 12 juli 2013 at 11:14:
Na een keurige en duidelijke offerte zijn er op de dakkapel 2 rolluiken geplaatst. Duidelijke afspraken en prima gemonteerd en (heel belangrijk ), onze dochter kan weer slapen 😉 Zeker een aanrader.
J. Spierenburg J. Spierenburg from Pijnacker wrote on 1 juli 2013 at 17:08:
Jan den Heijer heeft samen met zijn broer bij ons een rolluik en een zonnescherm geplaatst. Heeft zonder problemen eerst de oude schermen verwijderd en na afloop ook meegenomen (waarvoor nog onze dank) en vervolgens alles keurig geplaatst. Toen na plaatsing bleek dat de uitval van het zonnescherm iets te ver was (ivm het automatische op spanning houden van het doek) heeft hij in samenspraak met de fabriek keurig netjes opgelost. Niets dan lof voor de broers en ik kan Den Heijer Zonwering absoluut aanbevelen. En at last but not least: het was ook nog gezellig.
Freek Weinreder Freek Weinreder from Lochem wrote on 27 mei 2013 at 08:56:
Den Heijer heeft in april bij ons een knikarmscherm geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service! Er wordt helder en snel gecommuniceerd, installatie gaat snel en deskundig, vriendelijke man. We zoudén dit bedrijf aan een ieder van harte aan willen bevelen.
alwolters@home.nl alwolters@home.nl wrote on 17 april 2013 at 08:29:
was gisteren zelf niet thuis toen ons rolluik werd geplaatst maar net even bekeken en alles zit er prima aan en wat de afwerking betreft helemaal goed zoals je alles hebt opgelost,het geplaatste latje mooi in de kleur mee geschilderd. zal je zeker aanraden mocht iemand vragen wie dit luik heeft geplaatst.
Frank Rolandus Frank Rolandus from Soest wrote on 25 augustus 2012 at 16:20:
Beste Jan, Wat een super scherm, hangt er goed bij, ziet er goed uit, past echt mooi bij het huis, helemmaal top! Ben erg blij dat ik em toch electrisch bediend heb genomen, wat makkelijk. Erg bedankt nogmaals voor je goede service!
Familie Smith Familie Smith from Epe wrote on 24 augustus 2012 at 09:42:
Anderhalf jaar geleden hebben wij stijlvolle antraciete markiezen geleverd gekregen door Jan. Na een verbouw hebben wij voor een raam nog een markies besteld. Een koord van een markies boven was net enkele dagen voordat Jan zou komen geknapt. Jan reageert snel op een aanvraag. Komt snel langs om de situatie en de wensen op te nemen. Geeft snel of direkt een scherpe prijs. De levering is correct en snel. Jan lost goed en probleemloos iets op (koord dat geknapt was, bij nieuwe markies verkeerde kleur koord en koordhouder) en is heel correct. En.... stuift niet met vieze werkschoenen naar binnen. Ook erg prettig ;-). Kortom: wij zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit en uitstraling van de markiezen als de werkwijze van Jan.
Kees Kees from Pijnacker wrote on 5 augustus 2012 at 12:22:
Jan den Heijer heeft vorig jaar bij ons 4 rolluiken, een plisséhordeur, 4 raamrolhorren en een knikarmscherm geplaatst. De levering was snel en de plaatsing keurig en tegen een nette prijs. Jan had goede ideeën om de bedrading t.b.v. de motoren zoveel mogelijk aan het zicht te onttrekken. Na inmiddels meer dan een jaar zijn we nog altijd zeer tevreden met het resultaat. We kunnen Jan dan ook van harte aanbevelen. Bedankt Jan!
M. van Heeswijck M. van Heeswijck from Almere wrote on 12 juli 2012 at 07:09:
Heb gisteren (11 juli '12) een Zip-screen merk Lewens laten plaatsen. Mooie omkasting met prachtig Swela doek. Bediening: electrisch met handzender. Ben er reuzeblij mee. Goed geïnformeerd, tot 2x toe persoonlijk opgemeten en snel,netjes geleverd/geplaatst. Jan, bedankt!!
Phil de Jonge Phil de Jonge from Nunspeet wrote on 8 juni 2012 at 10:16:
Gisteren een screen laten plaatsen voor het raam van de slaapkamer van onze zoon. Perfekt en netjes geplaatst. Snelle levering en iemand die zijn afspraken na komt. Uiterst tevreden.
Fam Jansen -Maarschalkerweerd Fam Jansen -Maarschalkerweerd from Almere wrote on 2 mei 2012 at 14:31:
beste Jan den Heijer Wij zijn heel erg blij dat je het zo mooi gemonteerd hebt En hopen er nog lang plezier van mogen hebben Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen Hartelijk dank Fam E Jansen