Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

 

Esthetische garagedeuren

Een mooie garagedeur geeft uw woning aanzicht en kan dat aanzicht voor een deel bepalen. Een garagedeur zit vaak aan de voorzijde en heeft, mede door de grootte van het vlak, een esthetische waarde. Hierboven ziet u een voorbeeld van een woning met een sectionaal garagedeur in cassette uitvoering. Deze garagedeuren hebben een cassette profilering van de panelen dit geeft een chique uitstraling. De mensen van Den Heijer Zonwering & Techniek denken graag met uw mee over de diverse mogelijkheden van garagedeuren in uw specifieke situatie en kunnen u van vakkundig advies voorzien zodat u een passende keuze kunt maken.

Garagedeuren en uitvoeringen

De garagedeuren van Den Heijer Zonwering & Techniek zijn leverbaar in vrijwel alle maten en kleuren en uitvoeringen. Ze zijn brandwerend en inbraakvrij. Deze garagedeuren zijn te combineren met bijvoorbeeld een glazen sectie of met een draaideur (loopdeur). Ook voor wat betreft de bediening zijn er talloze mogelijkheden van handbediend of afstandbediend .

Isolerende garagedeuren

Standaard worden veel nieuwbouw woningen geleverd met ongeisoleerde garagedeuren. U kunt dus veel energie besparen door deze te vervangen met een geisoleerde overhead garagedeur. Deze garagedeuren worden volledig aangepast aan uw wensen. Een optimale isolatiewaarde wordt bereikt door de cfk-vrije polyurethaanschuim vullingn van 40mm dik. De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichtingsprofielen aan onder- en bovenzijde.

 

Automatische veiligheidsomkering

Geen beschadigingen aan uw deur, uw garagedeur gaat automatisch weer open als er iets in de weg zit bij het dichtgaan en stopt als er iets in de weg zit bij het opengaan. Veiligheid ook in het donker, het licht gaat automatisch aan zodat u niet struikelt in een donkere garage

Geruisloze kracht

De Liftmaster garagedeuren opener van de DC serie is ontworpen om soepel en geruisloos te lopen. De krachtige gelijkstroommotor en het vertragingsmechanisme doen geruisloos hun werk. De extra mogelijkheid om een aandrijfriem te gebruiken, maakt dat dit aandrijfsysteem behoort tot de meest geruisloze garagedeur- aandrijfsystemen die er op de markt zijn.