Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 De Duorol

De Duorol

De Duorol is de nieuwste vorm van raamdecoratie, waarbij u overdag vrij zicht naar buiten heeft en ‘s avonds de inkijk van buiten naar binnen kunt regelen.

Waar vroeger overgegaan moest worden naar het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof, biedt ons systeem, de Duorol, een meer passende en eenvoudige oplossing.

De stof van dit systeem is immers opgebouwd uit enerzijds lichtdoorlatende en anderzijds doorzichtige (transparante) stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn en kan hierdoor in 2 posities worden gehangen.

Open stand: Door het plaatsen van 2 doorzichtige (transparante) stroken voor elkaar wordt een vrij doorzicht naar buiten gecreëerd.

Gesloten stand: Wordt de combinatie gemaakt van een lichtdoorlatende en een doorzichtige strook, dan dan wordt het zicht naar buiten belemmerd.

Daarnaast kan doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden.

De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening, die zijn deugdelijkheid reeds bewezen heeft bij het traditionele rolgordijn.

Wat de stoffen betreft, kan een keuze gemaakt worden uit een rijke waaier aan kleuren.

Ook wat de uitvoering betreft, kan men gerust spreken van een geslaagd geheel. Het bedieningssysteem en de bovenrol zitten immers vervat in een mooie, afgeronde cassette in aluminium.

Kortom, de Duorol is een stijlvolle oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat en een extra