Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen van Den Heijer Zonwering zijn voor iedereen toepasbaar of het nu klassiek, modern, romantisch, barok of retro stijl is, met de vouwgordijnencollectie van Den Heijer slaagt u altijd. Wij hebben de keuze uit verschillende transparanties en dessins en u kunt uiteraard zelf de keuze van het model maken die het beste bij u en uw interieur past.

Al onze stoffen worden voorgekompen, voordat ze geconfectioneerd worden. Hiermee wordt spontane krimp zoveel mogelijk tegen gegaan.

Alle stoffen in deze collectie zijn echter getest op toepasbaarheid als vouwgordijn en voldoen aan de hoge standaarden die wij stellen aan onze producten.

Het vouwgordijn is eenvoudig te reinigen. De stof dient volgens de waslabel te worden gereinigd. Te warm wassen of strijken kan de stof ongunstig beïnvloeden. Linnen en katoenen stoffen hebben een maximale krimptolerantie van 3 %, polyester 2%.