Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/zonweringentechniek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263 Knikarmschermen

Knikarmschermen

Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel kantoorgebouwen, ziekenhuizen, en bejaardencentra alsmede de particuliere markt.

Den Heijer Zonwering heeft verschillende type Knikarmschermen:

  • cassette schermen
  • semi cassette schermen
  • basic schermen

 

De knikarmschermen van Den Heijer Zonwering zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Bediening

Onze schermen zijn standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u ook kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening.

RTS voor draadloze bediening

De door Somfy ontwikkelde technologie RTS (Radio Technology Somfy) staat voor draadloze bediening en maakt zo korte metten met hinderlijke bedrading bij het automatiseren van rolluiken zonwering of raamdecoratie. Er lopen geen stroomkabels tussen zender en ontvanger in of bij de motor, met een snelle en gemakkelijke installatie tot gevolg. Het overbrengen van signalen geschiedt op een speciale frequentie om eventuele interferentie met andere systemen te vermijden. RTS heeft een zend bereik van 300 meter in een open ruimte en 20 meter in een niet-open ruimte.

Doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw woning. Daarom bied Erpé u een ruime keuze aan doeken,

  • Uni: dit zijn doeken die uitgevoerd zijn in één kleur.
  • Blokstrepen: doeken met streepdessin, twee verschillende kleuren van gelijke breedte.
  • Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon.
  • Image Fabrics: doeken bedrukt naar eigen wens of dessin.